Ikke Drøm det, planlegg det!

Heisann, Thomas Skavhellen her. Jeg er en pent brukt 82 modell fra Bergen.

Helt siden jeg fikk internett har jeg vist at jeg ville jobbe med noe rundt denne plattformen. Jeg ser mulighetene som ligger der og det er utrolig hvilke resultater man kan få med litt planlegging.

Når jeg var 17 år startet jeg mitt første selskap hvor jeg utvikler nettsider for små og mellomstore bedrifter i Bergen. Dette er ett prosjekt jeg var veldig stolt av selv om det feilet totalt.

Jeg har en Bachlor i  Informasjonsteknologi, men ønsket å fortsette på Gründer sporet og begynte tidlig med affiliate markedsføring og innholdsmarkedsføring før det hadde fått ett navn. Etter flere år med suksess og et dårlige år feilet også dette prosjektet.

Jeg ble plukket opp av hovedkontoret til Dolly Dimples i Stavanger for å jobbe med deres Sosiale Media strategier og fra der fikk jeg mange muligheter til å flytte til Oslo for å begynne i byrå verden.

364183_Polaroid Pictures_big pic-Opt2_020419
364183_Polaroid Pictures_group-3pc-Opt2_020419

Gjennom flere år i byrå verden fikk jeg jobbe med de største merkevarene i Norge som Stabburet, Skiforbundet, Leger Uten Grenser, Røde Kors, samt internasjonale merker som Jorda, Volkswagen og Burger King.

I tillegg arrangerte jeg en rekke konferanser sammen med min gode venn Thomas Moen som gikk under navnet Social Summer, Social Winter samt Social Arctic i Tromsø.

Jeg flyttet så tilbake til Bergen og var så heldig å jobbe i ett selskap som heter Sixty. Her fikk jeg leke med lokale bedrifter som Storm Weather Center og FixIT før jeg hoppet videre til JMT Nordic som har en spennende teknologi og driver ett annonsenettverk på verdensbasis.

Å reise er det eneste som gjør deg rikere!

Etter flere år på kontorer, bestemte jeg meg for at jeg ønsket å reise mer. Jeg måtte ut å se verden for å få mer inspirasjon. Jeg sluttet i den trygge fine jobben jeg hadde og startet igjen for meg selv som en Digital Nomade.

De tre siste årene har jeg reist verden rundt i både Asia, Europe, USA og Sør Amerika. Så lenge jeg har batteri på laptopen og Wifi der jeg kommer kan jeg jobbe.

Nå hjelper jeg små og mellomstore bedrifter med å lykkes med Instagram markedsføring. Jeg har ett kurs med flere hundre studenter og jobber 1-1 med noen av disse bedriftene som ønsker mer hjelp.

Instagram er en av de beste plassene akkurat nå får å skaffe seg leads og salg som en liten bedrift og absolutt den mest engasjerende plattformen.

Jeg jobber også med Influencere opp mot merkevarer for å lage engasjerende innhold som gir en win-win for både merkevaren og influenceren.

Alt dette med en laptop fra en eller annen plass i verden hvor jeg har strøm og tilgang til Internett.

364183_Polaroid Pictures_group-2pc-Opt1_020419
364183_Polaroid Pictures_group-2pc-Opt2_020419

Ønsker du å jobbe med meg?

Akkurat nå har du to muligheter til å jobbe med meg

BLI MED PÅ KURS

Den enkleste måten å jobbe sammen med meg er å bli med på Kurset mitt "Lykkes med Instagram". I dette kurset får du en grundig gjennomgang på alt du trenger å vite for å lykkes med Instagram akkurat nå. Kurset blir stadig oppdatert når nye ting skjer på Instagram Plattformen. Du har også mulighet til å bli med på vår VIP Facebook gruppe sammen med flere bedrifter hvor du har mulighet til å stille spørsmål og få nytt ukentlig innhold med tips og strategier.

JOBB MED MEG DIREKTE

Trenger du mer hjelp eller ikke har tid til å ta ett kurs, har du muligheten til å jobbe med meg direkte. Jeg jobber med max 5 bedrifter enten på prosjekt basis eller på en månedlig retainer hvor vi blir enig om oppgave fordelingen.

Ta kontakt med meg og book en samtale så ser vi hva som passer best for deg og din bedrift.